RIWAL CYCLING TEAM x Marcello Bergamo

Marcello Bergamo og Riwal Cycling Team samarbejder om cykeltøj i 2021 

I 2021 kommer Riwal Cycling Team til at køre i cykeltøj fra Marcello Bergamo og hjælpe med at skabe endnu bedre tøj for fremtiden.

Marcello Bergamo indgår et samarbejde med Riwal Cycling Team, så rytterne kommer til at køre i tøj fra det italienske mærke i 2021. Samtidigt kommer Riwal Cycling Team og Marcello Bergamo til at arbejde tæt sammen i den fremtidige udvikling af tøjet for at skabe en endnu bedre oplevelse, når man trækker i tøj fra Marcello Bergamo.

 “Samarbejdet med Riwal Cycling Team bringer Marcello Bergamo tilbage i det kontinentale cykelfelt. Og det er vi naturligvis utroligt stolte af. Et felt som vi ser os som en naturlig del af. Det sidste år har været svært for alle - producenter som cykelhold. Men samtidigt har det været et år, hvor dansk cykelsport har høstet fantastiske resultater. Derfor skal Danmark også stadig have et professionelt cykelhold og vi håber Riwal Cycling Team næste år vil være tilbage på det store professionelle scene,” siger Henrik Dahl Rubak, direktør i italicSPORT og Marcello Bergamo Danmark.

“Teamet kommer til at køre i vores topkollektion Sportivo 2.0 med indlæg fra italienske Elastic Interface. Allerede nu er vi i gang med at videreudvikle vores TT dragter og SpeedSuit sammen med holdet, så de bliver endnu mere konkurrencedygtige,” forklarer Henrik Dahl Rubak.

Riwal Cycling Team er man også begejstrede for det nye samarbejde, der kommer til at støtte holdet i ambitionen mod at blive et professionelt hold igen. 

“I Marcello Bergamo har vi fået den helt rette partner i vores ambition mod at blive et professionelt cykelhold igen. Tøjet er i absolut topkvalitet, og jeg er sikker på, at rytterne kommer til at være begejstrede for at bære trikoten i år. Samtidigt er jeg virkelig glad for det tætte samarbejde, vi allerede nu har haft med Marcello Bergamo omkring tøjet. Vi kommer til at fortsætte dette tætte samarbejde, så vi fremover kan være med til at udvikle tøjet, så både Riwal Cycling Team, Marcello Bergamo og alle, der kører i tøj fra Marcello Bergamo, får en endnu bedre oplevelse, når de trækker i cykeltøjet,” siger kommerciel direktør Steffen Kromann fra Riwal Cycling Team. 

Læs mere om vores teamtøj her.

Vil du køre i samme Sportivo 2.0 kvalitet som de professionelle - så kan du købe kollektionen 77MB COMO her.