Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle betingelser:
Inden der indgås aftale om køb af en vare med dig gøres du i henhold til forbrugeraftalelovens regler herom opmærksom på følgende forhold:                                     

  1. Varens vigtigste egenskaber, som er beskrevet i din ordreoversigt umiddelbart før du betaler for varen.
  2. Den samlede pris for varen oplyses ligeledes ved at trykke på fanebladet for den pågældende vare på www.mbergamo.dk (se tillige i nærværende betingelsers punkt; ’priser’).
  3. I henhold til forbrugeraftaleloven kan du fortryde dit køb inden 30 dage fra modtagelsen af din vare. Betingelser, tidsfrist og procedurer for at gøre fortrydelsesretten gældende fremgår nedenfor af punktet; ’fortrydelses- og returret’. Ved fortrydelse af købet kan du anvende den RETURSEDDEL, der medfølger din forsendelse.
  4. At købelovens mangelregler finder anvendelse ved dit køb.

Priser:
Alle priser på vores hjemmeside, og dermed også webshop, er angivet i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Den gældende pris for en vare er den, som på dagen for bestillingen er angivet på hjemmesiden. Priserne er kun gældende inden for levering til brofaste øer indenfor Danmarks grænser.

Bestilling:
Når du afgiver en ordre i webshoppen, vil du se en bestillingsbekræftelse på skærmen med dit ordrenummer, navn og adresse, leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer denne, da den kan være relevant i forbindelse med ombytning, fortrydelse eller reklamation. Så snart vi har registreret din ordre, genereres en endelig bestillingsbekræftelse, som sendes til din mail. Denne bedes du ligeledes gemme.

Når du handler på mbergamo.dk så handler du med:
TC Sport ApS
Østergade 25, 1. tv
DK-7400 Herning
Danmark
CVR: 44389320

Betaling:
Hos Marcello Bergamo tilbyder vi forskellige muligheder for betaling, så du kan vælge, hvilken løsning der passer dig bedst.

Du vælger betalingsmetode, når du er kommet til Checkout-siden.
Vælg mellem:
- Visa/Dankort
- MasterCard
- Maestro

Beløbet trækkes når ordren afsendes fra vores lager.

Levering:
Hos Marcello Bergamo ved vi hvor vigtigt det er, at have en kort leveringstid. Derfor afsendes alle ordrer inden for 2 hverdage.

Så snart din ordre har forladt vores lager, vil du modtage en bekræftelse per e-mail, som informerer dig om din forsendelse samt forsendelsesnummeret. Du vil derefter kunne følge din pakke lige indtil den når frem til dig.

  • Fri fragt på alle online ordrer over 399 til pakkeshops.
  • Fri fragt gælder ikke for onlinebestillinger af klubtøj.

Vi benytter os af GLS.
Ved GLS hjemmelevering, vil din pakke såfremt du ikke er hjemme ved levering, vil pakken blive bragt til posthuset, hvor du kan afhente den.

Hvis du ikke modtager / henter din pakke, vil den automatisk blive returneret til os og vi vil derefter refundere dig det fulde beløb samt sende dig en refunderingsbekræftelse per e-mail.

Gavekort:
Gavekort sendes elektronisk og er gyldige i 5 år.

Fortrydelses- og returret ved almindelige forbrugerkøb:
Ifølge Forbrugeraftaleloven har du ret til at fortryde og returnere dit køb senest 30 dage efter, du har modtaget varen. Fristen på 30 dage løber fra dén dag, hvor du får varen i din fysiske besiddelse: 

Hvis du ønsker at udøve din fortrydelsesret, skal dette ske inden udløbet af fortrydelsesfristen på 30 dage. Du kan evt. benytte den til ordren vedlagte returseddel. Du mister fortrydelsesretten, hvis denne ikke udnyttes inden fristens udløb.

Du gøres tillige opmærksom på, at du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Returnering af varen skal ske senest 30 dage efter den dato, hvor du har afgivet meddelelse til TC Sport ApS om, at du gør brug af fortrydelsesretten – fristen beregnes på samme måde som angivet ovenfor.

Det er tillige dig, der bærer risikoen for varens hændelige beskadigelse eller forringelse under tilbagetransporten.

Hvis varen opfylder kravene om fortrydelses- og returret, bliver dine penge tilbageført til din konto senest 14 dage fra datoen, hvor du har meddelt, at du har fortrudt dit køb.

TC Sport ApS forbeholder sig dog retten til at tilbageholde købesummen for varen, indtil varen er modtaget retur, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt, der er tidligst.

Det beløb, du får refunderet, er betaling for den pågældende vare såvel som eventuelle standardleveringsomkostninger.

Du kan fortryde et køb ved at:

  • Give besked herom til TC Sport ApS – f.eks. via retursedlen (vedlagte forsendelsen), eller
  • Nægte at modtage varen

Ingen Fortrydelses- og returret ved bestillingskøb:
Specialdesignet tøj til dit firma/din klub betragtes som bestillingskøb, jf. forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 3 og der er således ikke fortrydelsesret på disse køb.

Det er således ikke muligt at fortryde og returnere specialdesignet tøj, da disse køb er bestillingskøb.

Reklamationsret:
Du har 2 års reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du ikke kan påberåbe dig fejl og mangler, der viser sig mere end 2 år efter, varen er leveret. Eventuelle fejl eller mangler ved det modtagne skal påberåbes inden for rimelig tid efter, de er konstateret eller burde være konstateret.

Returnering af varer med fejl og mangler, herunder i forbindelse med reparationer eller ombytning, sker for TC Sport ApS’ regning og risiko. I forbindelse med returnering skal du oplyse TC Sport ApS om, hvori fejlen og manglen består.

Ved enhver reklamation skal du medsende en ordrebekræftelse og faktura.

Du kan kontakte os for at modtage en Post Danmark returlabel.
Du er også velkommen til at genanvende emballagen, som du modtog varen i.

Har du ingen returmærkat, kan du blot bruge adressen:

  • TC Sport ApS (mbergamo.dk), Østergade 25, 1. tv, DK-7400 Herning.

Hvis varen var beskadiget ved modtagelsen, eller hvis du har fået en forkert vare, beder vi dig ligeledes udfylde returformularen med den korrekte returkode og sende os varen inden for 14 dage efter modtagelsen.

Reparation og omlevering:
Såfremt varen er behæftet med fejl eller mangler, forbeholder vi os retten til at udbedre disse indenfor rimelig tid. Hvis udbedring ikke er muligt, eller vi ikke skønner det hensigtsmæssigt, påtager vi os i stedet at levere en ny fejlfri vare efter modtagelsen af den defekte vare, og at dække dine eventuelle dokumenterede udgifter forbundet med returnering. Hvis hverken reparation eller omlevering er muligt, refunderer vi i stedet købesummen og dine dokumenterede udgifter forbundet med returneringen.

Ansvar:
TC Sport ApS påtager sig ikke noget ansvar udover det, der fremgår af ovennævnte punkter, og kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader.

TC Sport ApS indgår alle aftaler på dansk og efter dansk ret. Når du handler på www.mbergamo.dk gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler såvel som reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

TC Sport ApS tager forbehold for trykfejl i priser og varebeskrivelser, pris-, moms- og afgiftsændringer, udsolgte eller udgåede varer samt forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure begivenheder.

Fortrolighedspolitik: 
Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Klager over Marcello Bergamo:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til TC Sport ApS.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Opnås der ikke en løsning gennem Center for Klageløsning kan en evt. klage rettes til

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Att.: Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Telefon: 4171 5000
Mail: kfst@kfst.dk
www.forbrug.dk