ALTID GRATIS LEVERING OG RETUR

Historik

Historik

Marcello Bergamo blev grundlagt i 1978 af den tidligere professionelle rytter Marcello Bergamo.
På dette tidspunkt havde han netop afsluttet sin karriere som cykelrytter.
Med musetten fyldt med erfaringer omkring cykeltøj besluttede Marcello Bergamo, at han ville starte sin egen virksomhed og dele sin erfaring på området med andre ryttere og motionister.
I sin professionelle karriere deltog Marcello Bergamo 8 gange i Giro d’Italia samt en enkelt gang i Tour de France.
Igennem sin 10 år lange karriere høstede han i alt 11 sejre.
Selv den dag i dag cykler han ofte med sine gamle pro venner i Italien, hvis han ikke er at finde på fabrikken som en fast del af organisationen bag virksomheden.

MARCELLO & PASSIONEN

Passion ligger dybt i enhver italiener. Hvad enten det er i kærlighed eller til cykling. Marcello Bergamo og hans kone Fiorenza startede med uldvæv i kælderen i 1977, hvor de ihærdigt brændte for at skabe den virksomhed, som eksisterer i dag. Uldvæven findes ikke længere på fabrikken, men kvaliteten og den hurtige produktionsproces er stadig nøgleord og fokus for de produkter, som forlader fabrikken. Alle nye kollektioner testes til stadighed af Marcello Bergamo selv, ligesom Fiorenza har en hånd på hvert produkt, som forlader fabrikken.

FABRIKKEN & PRODUKTIONEN

Hos Marcello Bergamo er vi stolte over at vores cykeltøj er forarbejdet i hånden. I en maskinel verden er det hos os stadig mennesket bag symaskinen og produktet, som vægtes højst. Vores produkter bliver skabt på vores fabrik. En fabrik som er familieejet af Marcello Bergamo, hvor vi skaber et sundt arbejdsmiljø og lokale arbejdspladser for folk i vores nærområde. Det er medvirkende til, at vi leverer produkter med god samvittighed, og at du køber et kvalitetsprodukt formet af rigtige hænder og menneskerne på Marcello Bergamo.