Teamtøj - Cykeltøj til firmaer og klubber

Når det handler om cykling som en gruppe, er det vigtigt at have det rette teamtøj. Hos Marcello Bergamo mener vi at teamtøj er mere end blot en uniform - det er et symbol på samhørighed og fællesskab.
For cykling er ikke bare en sport - det er en passion. Ikke kun for den stærke rytter - men for hele holdet. Vi hjælper med at skabe en visuel identitet, der forstærker holdets samhørighed.

TEAMTØJ TIL ALLE SÆSONER

Hos Marcello Bergamo mener vi at cykling bør nydes hele året rundt.
Uanset vejret. Det er derfor vi producerer teamtøj til alle sæsoner.
Kom regn, kom solskin, kom hård vinter.
- Vi producerer kollektioner til alle sæsoner og til alle tilstande på vejen,
som du bliver udsat for mens du cykler.

SE TEAM KOLLEKTIONER

FORLØB

På vores fabrik i Italien har vi produceret smukt cykeltøj siden 1977.
Hos Marcello Bergamo er det med vores viden et ønske at producere teamtøj i professionel kvalitet og gøre det tilgængeligt for alle cykelfans.

Om dit hold er et professionelt team, en cykelklub, et business cykelhold eller en gruppe venner som holder af cykling, kan vi producere netop det teamtøj du ønsker. Først bliver cykeltøjet designet i sammarbejde med dig, herefter sættes tøjet i produktion på vores fabrik i Italien. Du kan dermed være sikker på, at vi har fuld kontrol over tøjet under hele produktionsprocessen.

Læs mere

SE CASES

Inspiration kan komme mange steder fra, når man vil skabe sit eget teamtøj.
Du har måske allerede en idé, eller nogle billeder af, hvad du gerne vil have lavet. Du kan anvende vores store bibliotek af tidligere designs som inspiration, til at skabe noget unikt for dig og dit team.
Du kan se et udvalg af vores cases her.

SE CASES

Design dit eget cykel tøj

At skabe jeres eget teamtøj i samarbejde med Marcello Bergamo, er en proces som du vil være en del af hele vejen igennem. Vi lytter til jeres designbehov, jeres ønsker og hjælper jer med at designe det endelige layout.
Design af cykeltøj, er en kunstform og det er vores ypperste opgave at brandets identitet og holdets ånd kommer til udtryk.

Få inspiration